Sorin Oprescu se plânge ministrului Sănătății: Ce nemulțumiri are

Sorin Oprescu a contestat prelungirea arestului preventiv, iar judecătorii Curții de Apel București vor lua astăzi o decizie definitivă în acest caz. Tot astăzi, primarul suspendat al Capitalei a trimis o plângere către Ministerul Sănătăţii.

Potrivit digi24.ro, Sorin Oprescu a reclamat la Ministerul Sănătăţii modul în care a fost tratat în spital. Avocaţii susţin că edilul suspendat a fost nedreptăţit de medicii care i-au refuzat, în primă fază, internarea.

Avocaţii edilului au afirmat, joi, că, după recentele investigaţii la care a fost supus, medicii i-ar fi descoperit acestuia un nodul pulmonar. Ei au adăugat că Sorin Oprescu prezintă riscul dezvoltării unui cancer la plămâni.

„Sunt nişte valori modificate în ceea ce priveşte hemoglobina, în sensul că în acest moment are 8,5 de la 14 în momentul în care a fost aici încarcerat, tensiunea cea mare când este 5, când este 16, când este 18. Glicemia nu scade sub 240 sau dacă scade este la 40 sau 51 şi din păcate doamna doctor de aici consideră că aceste lucruri sunt normale. Singur îşi face injecţiile şi medicamentele. Noi suntem cei care i le punem la dispoziţie, nu statul român. Singur face şi aceste verificări atât dimineaţa, cât şi seara”, spunea, joi, avocatul Viorel Mocanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel