Sorin Oprescu este liber

Inquam Photos / George Calin si Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / George Calin si Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi eliberat pe cauţiune şi poate să rămână în Grecia, a stabilit instanţa din Atena, potrivit Antena 3.

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu rămâne în Grecia, conform unei decizii a unei instanţe din Atena. Oprescu va fi eliberat pe o cauţiune de 5.000 de euro. El trebuie să se prezinte de două ori pe lună la o secţie de Poliţie, a mai stabilit judecătorul elen.

În urmă cu două săptămâni, Sorin Oprescu a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupţie. Decizia este definitivă.

Când au încercat să pună în aplicare mandatul de arestare, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire. Ulterior, s-a aflat că Oprescu ieşise din ţară cu două săptămâni înainte de condamnare, pe cale rutieră, pe la Vama Giurgiu. Până la urmă, Oprescu a fost prins în Grecia.

Fostul primar a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat, notează Mediafax.

știre în actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel