Sorin Oprescu, după ce a fost denunțat la DNA: Mă voi duce să mă plâng și eu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este decis să acționeze și el radical, după ce Arhiepiscopia Romano-Catolică din București (ARCB) l-a denunțat la DNA, pentru că ar refuza să demoleze Cathedral Plaza.

Sorin Oprescu susține că această acțiune a monseniorului de la Catedrala Sfântul Iosif din Capitală reprezintă "o formă de presiune" și îl va da în judecată pe acesta, scrie stiripesurse.ro.

"Pentru vorbele otrăvite care sunt scrise acolo, cu tot respectul pentru monsenior, mă voi duce să mă plâng și eu de denunț calomnios", a declarat Sorin Oprescu, la Pro TV.

Potrivit primarului general, pentru demolarea clădirii Cathedral Plaza se aşteaptă încă o decizie definitivă a instanţei.

Arhiepiscopia Romano-Catolică București (ARCB) anunța, în cadrul unui comunicat de presă postat cu două zile în urmă pe site-ul angelus.com.ro, că a depus la Direcția Națională Anticorupție o plângere penală împotriva Primarului General Sorin Oprescu, a oamenilor de afaceri Dragoș Bîlteanu și Ioannis Papalekas, cât și a unor angajați ai Primăriei Municipiului București. Aceştia sunt acuzaţi de apartenență la un grup infracțional organizat, iar funcționarii publici și de abuz în serviciu, referitor la refuzul de a pune în executare hotărârea judecătorească de desființare a clădirii ilegale Cathedral Plaza și de a proceda la demolarea imediată a acesteia și la refacerea parcului public existent anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel