Sorin Oprescu aniversează 63 de ani. Ce solicitare a adresat românilor

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, împlinește, astăzi, 63 de ani, ocazie cu care cere permisiunea ca, de ziua sa, "să fie mândru". Un mesaj special pentru sărbătorit a fost postat și pe contul de socializare al lui Victor Ponta, în cuprinsul căruia premierul îi mulțumește edilului pentru "tot".

Mărturisind într-o postare recentă pe Facebook că "apropierea și încrederea oamenilor" îl țin în formă, Sorin Oprescu solicită, argumentând totodată, să i se permită de ziua sa "să fie mândru".

"Ce simt eu la 63 de ani? Apropierea și încrederea oamenilor. Iar asta mă ține în formă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătos, am un tonus psihic și afectiv bun. Și sunt recunoscător pentru asta. Mi-am ales o viață frumoasă, o meserie prin care am ajutat oamenii, o carieră în folosul lor..(...) Sunt fericit că bucureștenii merg la meciuri și la evenimente pe Arena Națională, circulă pe Basarab, Pipera, Mihai Bravu, că zeci de mii de copii învață în cele 100 de școli reabilitate si modernizate în ultimii 6 ani, că am reușit să facem condiții civilizate în 19 spitale aflate în administrarea Primăriei Capitalei, să reabilităm tezaurul monumental care reprezintă Bucureștiul. Permiteți-mi ca, de ziua mea, să fiu mândru. Orașul nostru a sărbătorit anul acesta 555 de ani de atestare documentară, iar noi am ales să-l facem să vibreze de sunet si lumină, spre bucuria oamenilor. (...) De Ziua Bucureștiului am trăit starea de bine. Și spre asta îmi doresc să indreptăm orașul nostru, România, în general. Pentru că, dacă e bine în cetate, și oamenilor cetății le e bine", a scris Oprescu, vineri, de ziua lui de naștere, pe pagina sa de Facebook.

Sorin Mircea Oprescu s-a născut la 7 noiembrie 1951, în București. De profesie medic chirurg, Sorin Oprescu a devenit, la alegerile din 2008, primul candidat independent din perioada post-decembristă a României care câștigă fotoliul de primar general al Capitalei. La alegerile locale din iunie 2012, Sorin Oprescu a câștigat un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei, susținut fiind de PSD.

Ce mesaj i-a transmis Victor Ponta

La împlinirea vârstei de 63 de ani, premierul Victor Ponta i-a transmis lui Sorin Oprescu o urare pe contul său de socializare, unde a postat și o fotografie în care sărbătoritul zilei de astăzi apare alături de premier și de soția acestuia, Dacian Sârbu.

"La multi ani, Sorin Oprescu! Un foarte bun prieten, un medic chirurg cu o cariera de renume, un om care toata viata s-a pus in slujba romanilor si i-a ajutat. Si a facut mai multe pentru Bucuresti decat oricine altcineva! Iti multumesc pentru tot, iti doresc multa sanatate si impliniri!", a fost mesajul premierului Victor Ponta pentru Sorin Oprescu.

TRAIAN BĂSESCU, ANIVERSARE: Victor Ponta și Liviu Dragnea, urări surprinzătoare de ziua de naștere a președintelui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel