TRAIAN BĂSESCU, ANIVERSARE: Victor Ponta și Liviu Dragnea, urări surprinzătoare de ziua de naștere a președintelui

Victor Ponta, candidat pentru funcția de la Cotroceni, și vicepremierul Liviu Dragnea i-au transmis, marți, urări surprinzătoare președintelui Traian Băsescu, care aniversează împlinirea vârstei de 63 de ani.

Întrebat, miercuri, ce îi urează şefului statului, Traian Băsescu, de ziua de naştere, premierul Victor Ponta a declarat: "După data de 17 o să avem un preşedinte al României şi dânsul, fiind cetăţean, ar trebui să se bucure că după doi ani în sfârşit avem un preşedinte".

De asemenea, la o întrebare similară a răspuns și vicepremierul Liviu Dragnea: „Noi avem un mesaj comun, și eu, și Victor Ponta. Îi doresc d-lui președinte Traian Băsescu exact ce mi-a dorit și dumnealui mie de ziua mea de 28 octombrie, cu toată sinceritatea!", este mesajul pe care șeful executiv al PSD, Liviu Dragnea, i l-a transmis președintelui Traian Băsescu cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere.

Întrebat ce anume, Dragnea a precizat: „Nu ştiu, cred că mi-a dorit «La mulţi ani!». Dacă e aşa, îi doresc la fel, nimic mai puţin".

Traian Băsescu, ultima aniversare la Cotroceni. Astăzi împlinește 63 de ani

În luna decembrie a anului trecut, Liviu Dragnea, care își serbează ziua de naștere la sfârșitul lunii octombrie, susținea, la intrarea în sediul Curții Militare de Apel, că "Dosarul Referendumul", în care este acuzat alături de alte 74 de persoane de fraudarea votului din iulie 2012, este un "cadou" de la Traian Băsescu.

"Asta e cadoul lui Băsescu și eu îl apreciez. Avem termen astăzi. Prima dată când vin aici. O să port și crucea asta. Dincolo de Liviu Dragnea, cred că este un proces despre democrație. O să știm după acest proces dacă în România o să mai avem dreptul să facem campanie electorală, o să știm dacă mai avem dreptul să spunem oamenilor să iasă la vot sau, dimpotrivă, o să le spunem să stea acasă, pentru ca nu cumva prezența la vot să fie considerată folos necuvenit pentru partide", afirma, în ultima lună a anului 2013, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel