Sorin Oprescu: Andre Rieu va primi titlul de ambasador al Bucureștiului în lume

Primarul General al Capitalei, Sorin Opreascu, a anunțat în emisiunea "Ediție specială" cu Adrian Ursu că îi va propune maestrului Andre Rieu titlul de ambasador al Bucureștiului în lume.

"M-am bucurat de iniţiativa pe care aţi avut-o (n.r. petiție inițiată de Adrian Ursu pentru ca Andre Rieu să fie numit ambasador al Bucureștiului în lume). Eu, colegii mei şi toţi cei care au participat în mod direct la invitarea maestrului aici, îi suntem recunoscători pentru felul cum a apreciat şi cum iubeşte muzica şi oamenii din această ţară", a spus primarul Sorin Oprescu, în ediţia de joi a emisiunii "Ediţie specială", de la Antena 3.

"Ceea ce el a făcut la Maastricht face cât şapte frunze şi invitaţia la Vizitaţi Grădina Carpaţilor", a mai spus Sorin Oprescu.

Antena 3 a propus Consiliului General al Municipiului București și Primarului General acordarea titlului de cetățean de onoare violonistrului Andre Rieu pentru modul în care a promovat cultura și folclorul din România, pentru cuvintele și îndreptul adresat zecilor de mii de spectatori să-i aplaude pe artiștii români în cele șapte concerte susține în această vară la Maastricht, în Olanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel