Sorin Oprescu a părăsit Spitalul Universitar. Se întoarce în AREST

Sorin Oprescu se întoarce în Arestul Central, după ce medicii de la Spitalul Universitar de Urgență din București au decis că primarul suspendat al Capitalei poate urma un tratament în arest preventiv. 

Primarul suspendat al Capitalei a părăsit deja Spitalul Universitar și se întoarce în arest, potrivit unor surse citate de Agerpres

Diagnosticat cu diabet și angină pectorală, primarul suspendat al Capitalei a acuzat dureri din piept de când a fost arestat preventiv pentru luare de mită. La starea de rău ar fi dus supărarea și dieta dezechilibrată. Sorin Oprescu nu mai poate ține dieta alimentară recomandată de medici în arestul preventiv. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat. O echipă a investigat cazul și  a decis că Sorin Oprescu trebuie internat pentru investigații amănunțite, pentru că la cabinetul medical din arest nu sunt aparatele necesare. Sorin Oprescu a fost dus la Spitalul Universitar, unde i s-au făcut mai multe teste și coronografie. Medicii specialiști au decis că primarul suspendat nu se află în situația medicală de a fi operat și că poate urma un tratament în arest preventiv. 

Prin urmare, marți, Sorin Oprescu a fost externat și se întoarce în Arestul Central. Primarul suspendat al Capitalei este acuzat de luare de mită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel