Sorin Oprescu a ajuns la Spitalul Universitar de Urgențe București- surse

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost adus sâmbătă, în jurul orei 16, pentru investigaţii medicale, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind transportat din arest cu o maşină a Poliţiei Capitalei, spun surse confidențiale pentru Agerpres

Aprobarea cererii de a fi transferat la Spitalul Universitar pentru investigaţii a fost confirmată de avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiciu.

"În timp ce mă aflam în această dimineaţă la arest, i s-a aprobat cererea de a fi transferat la Spitalul Universitar pentru investigaţii. Decizia medicală aparţine celor de la spital. Important este că cei de la arest ne-au confirmat că s-a aprobat solicitarea noastră de a fi transportat la spital. Dimineaţă, când eu am fost în arest, era slăbit, foarte slăbit", a declarat Alexandru Chiciu, sâmbătă după-amiază, pentru sursa citată. 

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat în cazul stării de sănătate a lui Sorin Oprescu și a ajuns la concluzia că Sorin Oprescu trebuie dus de urgență la o unitate medicală cardiologică dotată cu aparatură de specialitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel