Sorin Oprescu, nou mandat la Primăria Capitalei. Radu Banciu: "Este pe cai mari"

Radu Banciu a vorbit, marți seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, despre Sorin Oprescu, care mai vrea un mandat la primăria capitalei pentru a-și putea duce la bun sfârșit promisiunile.

"La 63 de ani, Oprescu este pe cai mai. Ar mai vrea, dacă se poate, să-și ducă la bun sfârșit promisiunile, minciunile adică. Îi trece prin cap chiar să încheie autostrada suspendată, sau șoseaua suspendată, pentru că nu va vedea lumina zilei niciodată. Nu e atât de sărac Oprescu încât să nu poată să promită. Inelul median de nord, autostrada suspendată, inelul periferic, inelul interior, inelul exterior", a afirmat Banciu.

"Știți ce ne întreabă? Nu vedeți că s-a supra saturat Bucureștiul? Deci de asta are de gând să ducă prin exteriorul Căii Lactee șoselele și autostrăzile care vor pleca de la București spre Seul, spre exemplu, în Coreea de Sud", a mai spus el.

Citește și: Sorin Oprescu, previziune pentru Victor Ponta. Va fi premier după 2016?



"Deci Sorin Oprescu, gata, dacă vreți și dumneavoastră să-i dați încă un mandat, ne-a povestit cum scotea el mațele din om și cum le punea înapoi, cum îl făcea bine pe om. Eu nu aș fi avut curaj să mă duc pe masa lui Oprescu. În orice caz, i-a făcut pe mulți bine, i-a pus pe picioare, după propriile opinii. Când a ajuns primarul capitalei, s-a văzut totuși că nu avea maturitatea necesară, praful s-a ales de București", a explicat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel