Sorin Mierlea (ANPCPPPS) dezvăluie o escrocherie cu acțiuni la bursă. "Chiar și pe mine m-au sunat. Mi-au cerut să depun zece mii de euro"- Exclusiv

Președintele ANPCPPPS, Sorin Mierlea, a vorbit, pentru DCNEWS, despre o nouă escrocherie apărută în România în urmă cu un an, dar care a devenit anul acesta foarte agresivă și face victime în rândul persoanelor care vor să-și rotunjească veniturile.

"Sunt diferite societăți comerciale care spun că te ajută să intri pe bursele internaționale, multe dintre ele sunt neautorizate și din această perspectivă ele trebuie să fie autorizate de autoritatea de supraveghere financiară. Nu sunt, lucrează pe așa-zisa piață Forex, care a fost interzisă în Statele Unite și vine către o zonă de segment de populație care nu are informație, care nu are exercițiu, nu are expertiză pe această zonă și, de cele mai multe ori, sunt păcăliți", a declarat Sorin Mierlea, pentru dcnews.ro.

A apărut în urmă cu an în România, dar "acum a devenit foarte agresivă", a precizat Sorin Mierlea, președintele ANPCPPPS.

"Chiar și pe mine m-au sunat. Mi-au cerut să depun zece mii de euro", a spus președintele ANPCPPPS. Pus în fața unui caz în care cei care au sunat au cerut o sumă relativ mică de bani pentru acțiuni la o firmă cunoscută, Sorin Mierlea a spus: "Exact, încep cu acest lucru, îți spune apoi dacă iei mai mult, dacă riști și cu pensia, să mai aduci ceva, genul de acțiuni care pentru o populație nepregătită, neinformată și needucată în acest mecanism, dornică de a-și rotunji veniturile, mai ales sunt oameni în vârstă care au nevoie de medicamente, în general pot fi foarte ușor păcăliți".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel