EXCLUSIV  Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, interviu exploziv la DC News

Sorin Grindeanu: În mandatul lui Ghinea au fost atrase doar 0,2 miliarde euro din cele 15 miliarde euro
Sorin Grindeanu: În mandatul lui Ghinea au fost atrase doar 0,2 miliarde euro din cele 15 miliarde euro

Sorin Grindeanu, fostul premier al României, revine la DC News pentru un interviu exploziv într-un moment în care România este lovită de criza coronavirusului, dar și de o criză politică fără precedent. 

Sorin Grindeanu, președintele Autorității  Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) va face lumină în implementarea în România a tehnologiei 5G, dar  şi a schimbărilor pe care implementarea acesteia le va genera în societatea românească. 

Președintele ANCOM va aduce în discuție și cât de periculoase sunt expunerile  îndelungate la radiaţiile emise de telefoanele mobile, dar va vorbi și despre decizia de a reveni în PSD în plină criză politică.

Interviul cu Sorin Grindeanu va avea loc, vineri, 13 martie, de la orele 11:00, acesta fiind transmis pe dc news.ro și dcbusiness.ro, și pe Facebook.

Cine este Sorin Grindeanu

Absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992-1997) și al unui master cu specializarea Baze de Date în cadrul aceleiași universități, Sorin Grindeanu a fost și beneficiarul unei burse Tempus la Universitatea Bologna (Italia) în domeniul statistică socială, urmând apoi un curs de perfecţionare în securitate, diplomaţie şi politică externă la Institutul Diplomatic Român și un program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică – Academia Naţională de Informaţii.

 În perioada 2004-2008 a fost, timp de doi ani, consilier local, ocupând apoi funcția de președinte al Consiliului Judeţean Timiş pentru alți doi ani. Din 2008 și până în 2012 a fost viceprimar al municipiului Timișoara.

În legislatura 2012-2016, în calitate de deputat de Timiș, Sorin Grindeanu a fost membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, devenind ulterior ministru al comunicațiilor.

În perioada ianuarie-iunie 2017 a fost prim-ministru al României.

În data de 7 noiembrie 2017, Sorin Grindeanu a fost numit președinte al ANCOM, pentru perioada rămasă a mandatului de șase ani început în data de 11 mai 2017, prin Hotărârea Parlamentului nr. 93 din 7 noiembrie 2017, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 877 din data de 7 noiembrie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel