Urmărește emisiunea live


Sorin Grindeanu a primit o Biblie cu numele său inscripționat. E un semn că doar Dumnezeu ne mai poate ajuta să avem autostrăzi? / foto

Sorin Grindeanu a primit de la Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, prin intermediul lui Maricel Popa, președintele PSD Iași, o biblie cu numele său inscripționat pe ea.

Sorin Grindeanu a primit din partea Mitropoliei Moldovei, prin intermediul lui Maricel Popa, președintele PSD Iași, o Biblie cu numele său inscripționat pe ea. Din imaginile postate pe Facebook de Maricel Popa se vede că Biblia are inscripționat pe ea numele și funcția „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai“:

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii!

Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!

Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!

Mult Succes!“, a scris Maricel Popa, președintele PSD Iași, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel