Sorin Cîmpeanu a fost reales rector al USAMV

Fostul ministru al Educației, profesorul universitar Sorin Cîmpeanu, a fost ales pentru al doilea mandat consecutiv în funcţia de rector al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, cu 91,7% din voturi.

Prezenţa la vot a fost de 93%, cea mai mare de până acum. Sorin Cîmpeanu va ocupa funcţia de rector pentru următorii patru ani, după ce a mai avut un mandat în perioada 2012-2016.

Preşedinte al Senatului USAMV a fost ales, pentru al doilea mandat, profesorul universitar Alexandru Sonea. Profesorul Remus Pricopie a fost reales rector al SNSPA, mandatul 2016-2020.

Şi profesorul Mircea Dumitru va ocupa funcţia de rector al Universităţii din Bucureşti pentru al doilea mandat consecutiv. Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB).

Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' îşi vor alege rectorii în luna februarie. Profesorul universitar Mihnea Costoiu va candida şi el pentru un nou mandat de rector pentru perioada 2016-2020 la UPB.

De asemenea şi profesorul Ioanel Sinescu candidează pe data de 10 februarie pentru al doilea mandat în fruntea UMF 'Carol Davila'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel