Sorin Blejnar se întoarce în arest. Judecătorii au admis mandatul de arest preventiv pentru 30 de zile

blejnar dece
blejnar dece

Magistrații au aprobat cererea procurorilor DNA de prelungire a mandatului de arest preventiv cu 30 de zile, în cazul lui Sorin Blejnar. Asta după ce ordonanța de reținere de 24 de ore expirase cu doar câteva ore în urmă. Blejnar a fost reținut de polițiști în trafic, în comuna Tâncăbești. 

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, pe numele căruia Tribunalul Prahova a emis marţi mandat de arestare preventivă, se află în custodia poliţiştilor, surse judiciare declarând că acesta a fost ridicat din trafic de echipajul unui filtru rutier. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, a precizat că Sorin Blejnar se află în custodia poliţiştilor, el urmând a fi dus în Centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei judeţene. 

Surse judiciare au declarat că, după emiterea mandatului de arestare pe numele său, Blejnar a anunţat că se va preda la IPJ Prahova, însă a fost ridicat din trafic, pe DN1, în localitatea Tâncăbeşti, de poliţiştii unui filtru rutier. 

Sorin Blejnar s-a bucurat din nou de libertate pentru doar câteva ore, după expirarea mandatului de 24 de ore. Judecătorii au decis însă ca Blejnar să se întoarcă în arest, după ce au admis cererea procurororilor DNA pentru un nou mandat de arest preventiv de 30 de zile. Decizia nu este însă definitivă, ea putând fi atacată. 

Fostul președinte ANAF, trebuie însă să se întoarcă în arest, până la efectuarea și judecarea recursului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel