Sorin Alexandrescu a fost reținut. DNA falsifică datele comunicatelor

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost reținut, joi seara, de procurorii DNA. Acesta urmează să fie prezentat  judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă . În același timp, președintele LPF,    Dumitru Dragomir, s-a prezentat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a da explicaţii în dosarul de şantaj în care a fost pus sub acuzare directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Directorul Antena TV Group, Sorin George Alexandrescu, a fost reţinut sub acuzaţia de şantaj. Şeful Antena Group a fost ridicat, joi, de procurorii DNA, iar vineri urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 Dumitru Dragomir s-a prezentat joi, în jurul orei 18.30, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul în care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, ar fi  acuzat de şantaj.

DNA a falsificate datele comunicatelor de presă, după ce a constatat că a făcut o greșeală de datare. Astfel, în prima fază, comunicatul referitor la reținerea lui Sorin Alexandrescu era datat pe 28 mai, fapt ce reiese că reținerea directorului Antenei 1 era pregătită cu două zile în urmă. În momentul când și-au dat seama de eroare, de altfel semnalată imediat de Antena 3, DNA a schimbat imediat data comunicatului de presă, admițând că eroarea a fost determinată de serviciul IT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel