Sophie Turner și Joe Jonas, ce spun despre relația lor

Sophie Turner își dorește ca lumea să nu fie atât de fascinată de relația ei cu Joe Jonas. 

Sophie a declarat pentru Marie Claire UK că fascinația publicului față de ei poate fi unul dintre aspectele cele mai enervante ale întâlnirii unei persoane celebre. " Simți că trăiești într-un pahar", a spus ea. "Este frustrant că sunt cele mai pământești lucruri cele care fac știrile - ce plictisitor! Nu există cu adevărat alte titluri?"

În timp ce Turner recunoaște că este "foarte fericită" cu Jonas, ar prefera mai degrabă să vorbească despre Mophie, adică despre cea mai bună prietenie cu Maisie Williams, co-starul din Game of Thrones. Așa cum a spus despre Williams în timpul unui interviu InStyle din mai, "A avea pe cineva care înțelege prin ce treceți, care este de aceeași vârstă, care a venit din aproape același context - este atât de rar. Și am avut aceleași bătălii în privința imaginii corpului și a pubertății și a evoluției în ochii publicului. Dar mi-am găsit puterea în ea și cred că ea și-a găsit puterea în mine."

 

Sista/soul m8

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) onMay 25, 2017 at 10:13am PDT

Turner a vorbit, de asemenea, despre cum a schimbat-o emoțional modul în care intrerpretează personajul Sansa Stark în serialul Game of Thrones. "Tocmai i-am dăruit totul, complet, toate emoțiile mele"a spus actrița. "Nu obișnuiam să plâng când eram mai tânără. Acum plâng tot timpul- sunt o ființă umană emoțională.", informează ELLE

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel