Sonia Simionov a învins 51 de bărbați: Secretul jurnalistei Antena 3. E unic în lume!

Jurnalista Sonia Simionov a câștigat trofeul IDM Club. S-a luptat cu 51 de bărbați pentru trofeul de biliard și a câștigat, fiind singura femeie din concurs, deci din 52 de concurenți. 

”Nu e un joc, e un sport care ține de concentrare, de calcule, de foarte multe lucruri extrem de complicate. Anduranța e diferența. Ei - n.r. bărbații- rezistă mai mult față de o femeie, dar cred că am venit relaxată din concediu și era ultima mea zi de concediu, duminică. Când am ajuns în finală nu m-am mai setat în capul meu că sunt obosită, am zis, de data asta câștig și așa a fost. Competiția a început la ora 11:00 și eu am jucat undeva la ora 20:00.” a povestit Sonia Simionov în emisiunea ”Previziuni” cu Nadina Câmpean. 

”La început, când am început să joc în București, bărbații mă subestimau că eu sunt fată, că nu știu să joc, că e mai greu, că ei sunt mult mai buni. Am dovedit destul de repede că nu-i așa, nu pentru că sunt fată, ci pentru că sunt ambițioasă și destul de competitivă. Chiar și cu prietenii mei, nu prea pot să-i las să mă bată. Am fost sportivă dintotdeauna și în continuare fac sport.” a mai spus jurnalista. 

Tac unic în lume

Ea a venit în emisiunea de la Antena 3 cu un tac special: ”Este un Lucasi, dar povestea lui e extrem de interesantă. Are vreo 16 ani, eu l-am primit cadou și este făcut manual. Sunt două în lume. A fost făcut în doar două exemplare de către această firmă și unul dintre ele este la mine, iar față de celălalt s-a pierdut urma. Dacă l-aș vinde, aș lua mulți bani pe el”. 

Jurnalista a transmis și un mesaj: ”Știu că nu sunt mulți pasionați de biliard în România, dar mi-aș dori să fie, pentru că este un sport, nu un joc. În momentul în care văd pe cineva bând o bere lângă masa de biliard mi se ridică tensiunea. Este un sport care necesită multă concentrare, exercițiu, anduranță.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel