EXCLUSIV  SONDAJUL ZILEI. Rezultat de ultimă oră: Românii, vot masiv

DCNews publică astăzi rezultatele unui sondaj de ultimă oră. 

DCNews a realizat un sondaj pentru a afla unde-și petrec românii vacanța de Sfintele Paști. Sondajul este reprezentativ. 

Potrivit rezultatului sondajului, cei mai mulți români aleg să-și petreacă vacanța acasă. 

Rezultatele sondajului

88,82% din cei care au răspuns, adică 9.768 de voturi, spun că-și petrec Sfintele Paști acasă, cu familia. Următoarea variantă cea mai votată este ”în vacanță, în afara țării”. 6,55% din cei care au răspuns au ales această variantă, adică 720 de persoane. Această variantă este peste cea în care românii aleg muntele. ”La munte” este votată de 4,63%, adică 509 cititori. 

După cum arată sondajul, românii care nu-și petrec Paștele acasă, alături de familie, aleg vacanțele în străinătate. Cu toate acestea, încă de vineri, pe Valea Prahovei se mergea bară la bară. 

(w670)

Marian Buturache, Turism Product Manager TUI TravelCenter/Eurolines, spunea, pentru DCNews: ”Cererea pentru vacanța de Paste se îndreaptă în acest an în special către destinații din România, Bulgaria și Grecia. Putem spune că acestea sunt destinațiile `de masă` pentru Paște în acest an. E de remarcat majorarea cererii pentru unele destinații exotice precum Thailanda, mai exact pentru Krabi, foarte căutată de către turiștii TUI TravelCenter. În plus, anul acesta românii au fost mult mai interesați să își petreacă vacanța de Paște în Delta Dunării, unde sunt așteptați de patru ori mai mulți turiști față de anul trecut. Cei mai multi turiști români aleg pentru minivacanța de Paște pachetele All Inclusive.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel