Sondaj: reacția televiziunilor în cazul Oana Zăvoranu

Când Marioara Zăvoranu se afla pe patul de spital, dar și după ce aceasta a murit, Oana Zăvoranu a făcut declarații șocante la adresa mamei sale.

"Haideți să vorbim despre responsabilitatea mass-media. Înțeleg, lumea are nevoie și de divertisment și nu am condamnat niciodată tabloidul. Este loc și pentru știri serioase și pentru divertisment. Această revărsare de ură este împotriva valorilor pe care le promovează societatea, nu mai spun de valorile creștine: iertare, toleranță, respect pentru familie. În alte țări, o vedetă din showbiz care face astfel de declarații își poate pierde contractul cu postul tv. Televiziunile ar întrerupe colaborarea, nu ar accepta să fie asociate cu astfel de declarații", a spus Val Vâlcu la România TV.

"Cred că Oana Zăvoranu își va pierde publicul, că declarațiile ei îi revoltă pe mulți părinți din România, care se uită la televizor. Poate că este afectată de pierderea suferită și are o reacție paradoxală, dar dacă va continua așa va îi fi imposibil de recuperat simpatia publicului ", a spus jurnalistul.

Din cauză că acuzațiile Oanei Zăvoranu la adresa mamei sale au continuat și după moartea Mărioarei Zăvoranu, a fost adusă în discuție intervenția CNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel