Sondaj PDL: ARD ajunge la 23%. Vezi și scorul USL

ard
ard

Liderii ARD încep să se agite din cauza sondajelor care au început să ardă. Întruniți, joi, pentru o analiză în vederea evitării unui dezastru la alegerile din 9 decembrie, ARD speră într-un procent apropiat cifrei de 23-24 la sută din cvorum.

În sondaje, PDL spune că stă bine, dar că vor să fie şi mai bine. Colegiul Director al PDL a fost convocat tocmai pentru a pune presiune pe liderii din teritoriu să facă tot ceea ce e omeneşte posibil în ultima săptămână de campanie în condiţiile în care cercetările sociologice arătau clar că sigla ARD e mai puţin cunoscută şi acceptată ca a PDL-ului.Cifrele sondajului CSOP, care realizează sondajele liberal-democraților,  arată astfel la o prezenţă estimată la 48%:

 USL - 48%

ARD - 23%

PPDD - 12%

Totuși, tensiunile din ARD au explodat în cursul aceste săptămâni, când Vasile Blaga, dar și Cezar Predca l-au acuzat pe Mihai Razvan Ungureanu că nu este activ în public. De altfe, fostul premier nu a participat nici joi la Colegiul Director al PDL. Tot mai multe voci din PDL spun că asocierea cu PNȚCD, Forța Civică și Noua Republică nu numai că nu a ajutat PDL-ul, ba chiar l-a tras în jos. Dincolo de procente, vestea care i-a năucit pe pedeliști a fost aceea că populația nu prea știe ce reprezintă ARD.

Pesurse.ro scrie că scorul real al Alianței România Dreaptă ar fi între  între 11 și 14% și tendința nu e de creștere, în condițiile în care președintele PDL spunea recent că un scor sub 20% ar fi un dezastru pentru partidul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel