Sondaj. Ce orașe din România preferă tinerii

Sondajul realizat la Târgul de Cariere arată că București nu se află în topul orașelor în care vor să trăiască tinerii.

Sondajul cu privire la orașele din România în care tinerii ar dori să trăiască arată că primul loc, la distanță foarte mare de restul, se află Cluj-Napoca. Datele sunt bazate pe un sondaj realixat de Târgul de Cariere, unul dintre cele mai mari evenimente de recrutare din România.

Sibiu, pe locul trei

”Preferințele celor chestionați în ceea ce privește orașele din țara noastră în care ar fi dispuși să se mute pentru un job sunt clare: pe primul loc este Cluj-Napoca (46% dintre respondenți l-ar alege), urmat la mare distanță de Bucu-rești (17%), iar apoi Sibiu (8%), Brașov (7,5%), Timișoara (5,9%), iar pe ultimele locuri se situează Oradea, Iași, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Constanța și Arad”, spun cei care au realizat sondajul, conform Turnul Stafului.

Din același sondaj a reieșit că 77% dintre tineri cred că locul de muncă trebuie să fie în domeniul lor de interes, 67% vor posibilități de a promova, 55% sunt de părere că cel mai important criteriu este salariul pentru care ar accepta relocaream și 47% au afirmat că doresc și locuință de serviciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel