SOLUŢIE pentru traficul din Bucureşti, după starea de urgenţă. Gorghiu: Reacţia Primăriei lipseşte cu desăvârşire!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Alina Gorghiu vine cu o soluţie pentru rezolvarea problemelor de trafic din Bucureşti, dar şi pentru respectarea distanţării sociale, după ridicare stării de urgenţă. 

"Cine trăiește în România, dar a văzut cum au alte țări infrastructura pentru cei doresc să folosească bicicleta, ajunge să deteste Administrația București.

Problema devine de super actualitate cu atât mai mult cu cât, odată cu relaxarea restricțiilor de deplasare după încheierea stării de urgență, sunt convinsă că vor fi mulți aceia care vor prefera acest mijloc alternativ de deplasare în loc să se înghesuie în autobuze sau metrou. Deja vedem că multe alte capitale europene se mobilizează pentru crearea de piste de biciclete temporare în scopul păstrării distanţei sociale în contextul epidemeiei de coronavirus. Nu văd însă același lucru și pentru București.

Ar fi bine de știut care sunt motivele pentru care o reacție rapidă și a Primăriei de la București în acest sens lipsește cu desăvârșire. Dar și care este stadiul lucrărilor la cele 4 noi piste ciclabile anunțate în urmă cu an de Primăria Capitalei și pentru care au fost direcționate de la bugetul de stat 44,5 milioane lei", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel