EXCLUSIV  Soluţie pentru ca bucureştenii să nu rămână fără apă caldă şi căldură. Gabriel Mutu: Suntem în criză de timp

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, anunţă că, joi seara, a avut loc, la Bucureşti, o întrevedere la care au participat toţi consilierii generali PSD, precum şi preşedinţii de organizaţii - primari de sectoare, inclusiv primarul Sectorului 2, care nu este preşedintele PSD Sector 2. 

Una dintre temele discutate priveşte situaţia termoficării şi a apei calde din Bucureşti, mai exact demersurile care trebuie făcute pentru înfiinţarea societăţilor care urmează să preia patrimoniul şi activitatea RADET, inclusiv angajaţii acestei regii. "În ceea ce priveşte discuţia legată de înfiinţarea celor două societăţi vă pot spune că marţi, 26 februarie, la punctul 16 de pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre privind înfiinţarea celor două societăţi comerciale şi, un elemente care defineşte şi stabilizează problema de la RADET se referă la divizarea totală a societăţii Energetica S.A., societate care a fost înfiinţată ilegal şi lucru acesta l-a stabilit inclusiv instanţa printr-o hotărâre definitivă şi procedura care trebuie urmată.

Noi, inclusiv la nivelul central al partidului şi la nivelul Bucureştiului am convenit că procedura pe care trebuie să o facem e una care trebuie să fie în deplină legalitate, adică nu să validăm, să confirmăm ceva ce fusese declarat nul de către instanţă. Din păcate suntem în criză de timp, iar toate aceste probleme ar fi putut fi evitate dacă societatea Energetica ar fi fost înfiinţată în deplină legalitate. Noi nu dorim decât să ne asigurăm că bucureştenii nu rămân fără apă caldă şi căldură. La fel de important e şi faptul că cei 3.500 de angajaţi din RADET nu vor rămâne fără un loc de muncă", ne-a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6. 

IATĂ ALT SUBIECT DISCUTAT DE GABRIEL MUTU JOI SEARĂ LA ÎNTREVEDERE - EXCLUSIV Mișcare DECISIVĂ pentru Bădulescu. Mutu: Nu ne putem juca cu așa ceva!


CITEȘTE ȘI: PSD - ALDE, decizie importantă. Gabriel Mutu: Toţi colegii au luat la cunoştinţă


Vezi şi: Călin Popescu Tăriceanu, atacat. A intervenit SPP-ul!

Cioloş iese la protest: Vom fi în stradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel