EXCLUSIV  Soluţie BOMBĂ pentru reuniunile de familie ÎN SIGURANŢĂ de sărbători

În contextul în care din ce în ce mai mulţi specialişti în sănătate, dar şi OMS, recomandă ca sărbătorile să fie petrecute fără membrii familiei aproape, fără vizite la bunici sau părinţi, am găsit soluţia ideală. 

Aşa cum cei care au vrut să meargă în vacanţă în Grecia, Croaţia sau alte ţări din Europa şi  nu numai vara trecută, au fost nevoiţi să prezinte un test negativ RT-PCR, poate că la fel ar trebui să facă şi cei care vor să meargă în vizită la rude. 

Fără a fi obligaţi de stat, fără a se impune aceste lucruri, cei care vor musai să se ştie în siguranţă în ziua de Crăciun sau în noaptea de revelion alături de cei dragi ar putea face, cu câteva zile înainte, un test pentru a vedea dacă sunt sau nu infectaţi cu noul coronavirus. 

În fond, se preia astfel o bună parte din presiunea de pe spitale, se limitează şi râspândirea numărului de infecţii cu coronavirus şi se petrec şi sărbătorile alături de cei dragi în siguranţă. 

Astfel, cei care vor să stea în siguranţă două zile cu bunicii, cu părinţii, ar putea să o facă dacă ar avea un test negativ. Ceilalţi, evident, ar trebui să intre în izolare! 

*acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel