Solicitare din PNL pentru premierul Cioloș, privind ELCEN

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îi cere premierului Dacian Cioloş să găsească urgent soluţii pentru a reforma activitatea ELCEN şi pentru a asigura un management performant. Politicianul spune despre ELCEN că 'se comportă într-un mod iresponsabil faţă de cetăţeni' și punctează că trebuie luată în calcul şi demiterea celor responsabili de situaţia locuinţelor fără căldură din sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei.

"Situaţia în care se află acum locuitorii Sectorului 5, care nu au căldură şi apă caldă în condiţiile în care temperaturile de afară sunt extrem de scăzute, este una inacceptabilă pentru o capitală europeană. Premierul Dacian Cioloş trebuie să reformeze urgent activitatea ELCEN şi să îi demită pe cei responsabili, care furnizează căldură după poftă, în condiţiile în care afară sunt -10 grade. Oamenii din apartamentele care nu sunt încălzite şi au caloriferele reci stau, din cauza lor, în peşteri ale neputinţei administrative", susține Ovidiu Raeţchi într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

El susţine că ELCEN "se comportă într-un mod iresponsabil faţă de cetăţeni", "se joacă de-a furnizorul şi livrează energie termică la parametri mult scăzuţi faţă de cerere".

Metrorex, o altă catastrofă managerială, afirmă Raețchi

Liberalul arată că ELCEN este doar una dintre companiile 'cheie' care trebuie reformate urgent, adăugând că Metrorex este o altă 'catastrofă managerială'. 'Din păcate, multe companii de stat care îşi fac treaba improvizând sau sunt obişnuite să nu fie trase la răspundere, afectează în fiecare zi vieţile oamenilor din Bucureşti. Metrorex este o altă catastrofă managerială care a distrus zona Cotroceni şi a fost incapabilă să ducă metroul în Sectorul 5', conchide Raeţchi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel