Soldați mutanți cu puteri SF, un proiect al armatei Marii Britanii

Războiul poate fi îngrozitor, însă este un obicei de accelerare a tehnologiilor medicale în moduri în care sunt utile pentru toată lumea. De exemplu, în Al Doilea Război Mondial, aliații au făcut progrese medicale semnificative în domenii vitale, cum ar fi dezvoltarea de medicamente antibiotice și efectuarea de transfuzii de sânge pentru salvarea vieții.

Acum armata dezvoltă un alarmant interes pentru corpul omenesc și creier. Vor să creeze armate de soldați mutanți, dotați cu puteri fizice și mentale de neoprit, scrie Daily Mail. În termen de 30 de ani, potrivit unei lucrări a Ministerului Apărării a Marii Britanii, vor ca soldații să ridice greutăți uriașe și să alerge la viteze mari pe distanțe extreme. În plus, soldaților li se va încorpora în creier un cip cu ajutorul căruia vor vedea noaptea în infraroșu și vor fi capabili să transmită gândurile prin telepatie asistată electronic. 

Mai multe detalii cu privire la proiectul Ministerului Apărării se găsesc chiar și pe Internet sub denumirea: " Global Strategic Trends Out to 2040".

Ei vor să transforme soldații în oameni roboți, superinteligenți. Prin cipurile pe care plănuiesc  să le implanteze soldații vor avea văz și auz bionic. Mai mult, rănile de pe corp se vor auto-repara. Chiar dacă sună fantastic, mare parte dintre aceste previziuni sunt la un pas de a deveni realitate. Doctorul Miguel Nicolelis, neurobiologist la Universitate Duke din Carolina de Nord, a făcut deja teste pe șobolani cu privire la vederea în infraroșu. El le-a montat un detector infraroșu conectat la electrozii microscopici din creierele lor. Un alt pas este unul în care chirurgii au sperat mult timp- sângele artificial. Acum posibilitatea se apropie de realitate prin cercetările echipelor britanice, cum ar fi cele de la Universitatea din Sheffield, care au creat "sânge din plastic", care imită celulele roșii. Acesta ar permite rănilor să se vindece mai repede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel