Șoferul unei companii de transport în comun, agresat de un tânăr

Interventie politie
Interventie politie

Şoferul unui autobuz al societăţii de transport în comun din Baia Mare a fost agresat de un tânăr. 

Şoferul unui autobuz al societăţii de transport în comun Urbis din municipiu a fost agresat în urma unui conflict verbal izbucnit cu un tânăr, evenimentul producându-se în timpul cursei Baia Mare-Săsar, a precizat, miercuri, presei, directorul tehnic al unităţii, Ioan Fârte, scrie Agerpres. 

"Conflictul verbal a izbucnit pe traseul Baia Mare - satul Săsar, între şofer şi un tânăr de etnie romă, pe motiv că şoferul a întârziat urcarea în autobuz. (...) Călătorul a devenit agresiv şi a început să îl înjure pe şofer. Controlorii, care se aflau în autobuz, i-au atras atenţia să înceteze, iar pe traseu s-a dat jos. Între timp, tânărul şi-a alertat familia, care i-au aşteptat atât pe controlori, cât şi pe şofer, la capăt de linie, în satul Săsar, nu departe de cartierul Pirită, locuit de romi. Unul dintre ei avea în mână un par. Şoferul nostru a apucat să sune la 112, nu ştiu dacă nu cumva s-a baricadat în cabină. Au fost şi ceva îmbrânceli, întrucât şoferului i-a fost smuls lănţişorul de la gât. A venit poliţia între timp. Călătorii au fost transportaţi la staţia din apropiere. (...) Toţi cei implicaţi au fost conduşi la audierile efectuate de poliţie", a spus Ioan Fârte.

Poliția a făcut audieri

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, toate persoanele implicate în conflict au fost identificate şi audiate.

"Au fost identificate toate persoanele implicate, constatându-se că a avut loc un schimb de replici şi s-au adresat injurii, fără ca vreo persoană să fie victima unei agresiuni fizice. (...) Şoferul autobuzului a depus o reclamaţie, urmând ca poliţiştii să ia măsurile legale", a spus Florina Meteş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel