Şoferul spaniol care a provocat un accident pe Calea Victoriei avea permisul suspendat, tot pentru un accident

victoriei
victoriei

Cetăţeanul spaniol care a lovit o femeie pe trotuar, pe Calea Victoriei, după ce care a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat într-o maşină a SPP, avea permisul suspendat, tot pentru un accident, dar le-a prezentat poliţiştilor un alt permis eliberat de autorităţile spaniole.

Şeful Brigăzii Rutiere a Capitalei, Nicu Dragoş, a declarat, joi, pentru Mediafax, că cetăţeanul spaniol fusese implicat ]n accidentarea unui motociclist  în 2010, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi atunci i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. El a precizat că bărbatului i-a fost eliberată o dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie.

"În 2011, a fost implicat în accidentul rutier de pe Calea Victoriei şi a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile spaniole. Şi în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiindu-i reţinut permisul de conducere şi eliberându-i-se dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie", a spus şefului Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Comisarul şef Nicu Dragoş a adăugat că în prezent se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate dacă la momentul producerii accidentului rutier din 14 octombrie 2011 cetăţeanul spaniol avea dreptul să conducă autovehicule.

"Deşi, practic, carnetul de conducere se afla în posesia Poliţiei Române încă din 2010, cetăţeanul spaniol a prezentat anchetatorilor, după ce a produs accidentul din Calea Victoriei, un duplicat al carnetului de conducere, emis de autorităţile spaniole", au precizat sursele judiciare.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat pentru Mediafax că din primele cercetări rezultă că accidentul a fost provocat de un cetăţean spaniol, în vârstă de 32 de ani, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului de pe Bulevardul Dacia şi a intrat cu autoturismul Mercedes într-un BMW care circula regulamentar pe Calea Victoriei.

În urma coliziunii, cele două maşini au ajuns pe trotuarul de lângă hotelul Golden Tulip, unde autoturismul Mercedes a lovit-o pe femeie. Aceasta a fost stabilizată de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, fiind apoi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Citește și:

În accidentul de pe Calea Victoriei a fost implicată o maşină SPP. O femeie, rănită grav după ce a fost lovită pe trotuar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel