VIDEO Şofer scandalagiu pe contrasens. Poliţist local anchetat

sursa: youtube
sursa: youtube

Şoferul autoutilitarei care a fost filmat în timp ce circula pe contrasens în Capitală şi, ulterior, ameninţând un alt participant la trafic a fost identificat ca fiind piliţist local.

Conform informaţiilor oferite de DGPMB, şoferul autoutilitarei care a fost filmat în timp ce circula pe contrasens în Capitală şi, ulterior, ameninţând un alt participant la trafic a fost identificat ca fiind agent cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă numărul 1.

"Cu privire la imaginile difuzate online şi preluate şi de posturi de televiziune, în care este surprinsă o autoutilitară care se deplasează pe contrasens, iar conducătorul auto aflat la volanul ei are un comportament agresiv faţă de ceilalţi participanţi la trafic, vă informăm următoarele: Conducătorul auto a fost identificat şi cu regret am constatat că persoana care apare în imagini este agent cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1", se precizează într-un comunicat al DGPMB.

VIDEO original

Potrivit sursei citate, au fost declanşate de urgenţă, din dispoziţia conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, verificări cu privire la acest angajat, urmând a fi dispuse măsuri legale.

"În mod public şi transparent ne asumăm faptul că acest bărbat face parte din instituţia noastră, dar un asemenea comportament nu este şi nu va fi tolerat pentru niciun poliţist şi totodată ne cerem scuze pentru această situaţie", precizează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii vor să discute şi cu cel care a filmat

DGPMB mai arată că, având în vedere modul de manifestare al celui în cauză, Poliţia Capitalei, prin Secţia 1 Poliţie, s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de ameninţare, făcând apel la conducătorul auto implicat în eveniment să se prezinte la respectiva subunitate de poliţie.

Totodată, IGPR anunţă la rândul său că şeful Poliţiei Române a solicitat conducerii Poliţiei Capitalei să dispună de urgenţă măsuri conform competenţei, în cazul agentului de poliţie care a apărut în imaginile difuzate online şi preluate de posturile de televiziune.

De asemenea, sursa citată asigură cetăţenii că orice comportament abuziv al unui poliţist, indiferent dacă este în serviciu sau în timpul liber, va fi sancţionat conform prevederilor legale, fiind sesizată unitatea de parchet competentă.

[citeste si]

Polițist agresiv a fost filmat de o şoferiţă în trafic. Femeia a surprins cu camera de pe bordul maşinii un şofer care gonea pe contrasens pe unul bulevard aglomerat al Capitalei. Şoferul care circula pe contrasens nu numai că nu a dat semne că-şi regretă greşeala din trafic, ci a insistat ca cel care circula regulamentar să treacă pe cealaltă bandă ca să-i facă lui loc, potrivit filmării publicate pe facebook. Când a fost blocat, bărbatul a coborât din maşină cu o bâta, gata de bătaie. A văzut, însă, camera de luat vederi de pe maşină, a renunţat la intenţiile sale şi a demarat în trombă, tot pe contrasens. Imaginile au fost postate pe net şi preluate de presă, iar Poliţia Rutieră a declanşat ancheta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel