Șoferul microbuzului care a provocat accidentul din Cluj, reținut

Foto: someseanul.ro
Foto: someseanul.ro

Șoferul microbuzului care a provocat accidentul de la pasajul de cale ferată, din localitatea Urișor, județul Cluj, a fost reținut, luni noaptea, de polițiștii clujeni. Femeia care era cel mai grav rănită a decedat.

Potrivit Poliției Cluj, șoferul în vârstă de 31 de ani, din localitate Dărăbani, județul Botoșani, care a condus microbuzul implicat în accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Urișor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

O femeie în vârstă de 40 de ani, din localitatea Dărăbani, județul Botoșani, pasager în microbuz a decedat la unitatea medicală unde a fost transportată ulterior accidentului.

Accidentul s-a produs, luni, la pasajul de cale ferată, din localitatea Urișor, comuna Cășeiu, între un microbuz și trenul regio expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Mai multe persoane, pasagere în microbuz, au fost rănite, informează Mediafax.

Opt persoane au fost rănite, luni, după ce un microbuz înmatriculat în Botoșani, în care se aflau a fost lovit de un tren Regio la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea clujeană Urişor.

"Este vorba despre un accident produs la pasajul de cale ferată din localitatea Urişor, comuna Căşeiu, între un microbuz şi un tren Regio-expres care circulă de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Sunt opt persoane rănite, pasageri în microbuz, pentru una dintre acestea a fost solicitat elicopterul SMURD. Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ", a declarat reprezentanta IPJ Cluj.

Accidentul feroviar s-a produs la intersecţia căii ferate cu drumul comunal 3 Urişor-Dej.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel