Șoferul a coborât, iar autobuzul a plecat singur și a ajuns în șanț

Foto: cititor DC News
Foto: cititor DC News

Două accidente, din care unul grav, au avut loc în această după amiază în județul Brașov. 

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun din Brașov, RATBV, a ajuns într-un șanț prin care trece pârâul ”Spurcata”, pe drumul către Poiana Brașov, după ce, cel mai probabil, șoferul a uitat să tragă frâna de mână. 

Conform IPJ Brașov, se pare că șoferul s-a dat jos să facă o reparație la autovehicul, moment în care acesta a plecat singur și s-a mai oprit în șanț. 

”În urma unor intervenții tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staționat pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție din Brașov. 

Pagubele sunt însemnate pentru compania de transport în comun, iar acum urmează ca o macara să intervină pentru a scoate autobuzul din șanț. 

Nimeni nu a fost rănit 

Din fericire nu se aflau pasageri în autobuz la momentul producerii accidentului. Polițiștii au deschis acum o anchetă în urma incidentului și continuă cercetările. 

”Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia”, a mai precizat IPJ Brașov. 

Conform ziarului local Bună Ziua Brașov, în ceea ce priveşte starea tehnică a autobuzului, reprezentantul RATBV a menţionat că acesta a fost verificat înainte de a ieşi în cursă. „Vehiculul nu avea nicio problemă tehnică”, a explicat Silviu Ştefan, care a menţionat că în fiecare zi, înainte de a fi scoase pe traseu, mijloacele de transport în comun sunt verificate.

Accident grav între Brașov și Tărlungeni

Un alt accident, de această dată grav, a mai avut loc în această după amiază, pe DJ103A, între localitățile Brașov și Tărlungeni, în care au fost implicate două autovehicule. 

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime, care primesc îngrijiri medicale la fața locului, a anunțat IPJ Brașov. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Traficul rutier a fost blocat pentru cercetări și pentru a permite echipelor medicale să intervină la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel