Șoferii UBER, BOLT și de la alte companii asemănătoare trebuie să facă asta până la 1 februarie

Uber
Uber

Şoferii de UBER, Bolt şi ai altor platforme de transport alternativ sunt obligaţi ca de la 1 februarie să aibă toate documentele necesare eliberării ecusoanelor de transport alternativ. 

Conform unui comunicat al asociaţiei Coaliţia pentru Economie Digitală, este importantă depunerea cât mai urgentă a documentaţiei la agenţiile ARR pentru ca acestea să poată elibera copiile conforme şi/sau ecusoanele, după caz, în timp util până la 1 februarie.

1 februarie, data limită 

Organizaţia precizează că 1 februarie este data limită la care toate entităţile (operatorii platformelor electronice, operatorii de transport şi şoferii) implicate în furnizarea serviciilor de transport alternativ trebuie să îndeplinească toate cerinţele OUG 49/2019.

Toate cele trei platforme de intermediere a transportului alternativ, membre ale Coaliţiei, sunt avizate tehnic pentru furnizarea de astfel de servicii de către Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

"Este foarte important ca operatorii de transport şi şoferii colaboratori să finalizeze toate etapele de autorizare în vederea furnizării de servicii de transport alternativ până la 1 februarie. În acest interval de timp, câteva mii de şoferi vor trebui să se autorizeze. Motiv pentru care îndemnăm partenerii noştri să meargă şi să depună cât mai urgent documentaţia necesară eliberării fie a copiilor conforme, fie a ecusoanelor, pentru a nu îngreuna activitatea ARR, atât pentru preluarea actelor, cât mai ales pentru eliberare", a declarat Cătălin Codreanu, preşedintele Coaliţiei pentru Economia Digitală, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel