Şofer urmărit în trafic și oprit cu foc de avertisment

Un șofer din Prahova a fost somat cu foc de avertisment şi urmărit în trafic pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor. 

Un şofer care nu a oprit, miercuri, la semnalul poliţiştilor, aflaţi într-o acţiune de prevenire în zona trecerii de cale ferată de la bariera Blejoi, a fost somat cu un foc de avertisment şi apoi a fost urmărit, prins şi imobilizat de oamenii legii, informează IPJ Prahova, scrie Agerpres.

Ulterior s-a stabilit că şoferul respectiv avea permisul reţinut.

"În cadrul unei acţiuni pentru reducerea riscului de accidente rutiere în zona trecerii la nivel cu calea ferată bariera Blejoi, un ofiţer de poliţie din cadrul SJPT (Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi - n.r.) Prahova a folosit armamentul din dotare executând un foc de avertisment în plan vertical, pentru oprirea unui autovehicul care nu ar fi respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de poliţist", precizează IPJ Prahova.

Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani din comuna Blejoi, a fost urmărit, prins şi imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea permisul reţinut. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel