Șofer prins în timp ce dădea mită unui polițist. 1.000 de lei pentru a scăpa de dosar penal

Un conducător auto a fost prins în flagrant de dare de mită după denunţul unui agent de poliţie. El a oferit 1.000 de lei pentru a nu i se întocmi dosar penal. 

Oofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Anchete din cadrul structurii centrale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 32 ani, în timp ce dădea, cu titlu de mită, suma de 1.000 lei unui agent de poliţie.

”În fapt, în aceeaşi zi, un agent de poliţie din cadrul D.G.P.M.B. - Brigada Poliţiei Rutiere, a formulat denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie cu privire la faptul că, un conducător auto depistat în trafic în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice un autovehicul, i-a oferit suma de bani menţionată pentru a nu-i întocmi dosar penal şi pentru restituirea permisului de conducere”, se arată într-un comunicat de presă. 

Denunţul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind organizată acţiunea de prindere în flagrant. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel