Şofer, prins în timp ce gonea cu 243km/h pe autostrada A3. Avea trei copii în mașină

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un şofer din Buzău a fost surprins astăzi de poliţişti în timp ce conducea pe sectorul de autostradă A3, cu o viteză de 243km/h. Bărbatul avea în maşină şi trei copii.

 

Un şofer din Buzău a fost surprins astăzi de poliţişti în timp ce conducea pe sectorul de autostradă A3, cu o viteză de 243km/h. Bărbatul avea în maşină şi trei copii,

"Am discutat cu colegul meu, care se află încă în acest moment pe autostrada A3 şi desfăşoară, împreună cu alţi colegi poliţişti rutieri, acţiuni pentru identificarea celor care nu respectă regimul legal de viteză şi îmi spunea că acest şofer nu se grăbea nicăieri, nu avea nicio urgenţă, ci pur şi simplu voia să le demonstreze celor mici, care se aflau cu el în maşină, cât de performantă este maşina lui şi cât de tare poate să meargă.

A ajuns la 243km/h. Cumva, ştim cu toţii că autostrada este destul de scurtă şi urma să se termine. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă era pe o altă autostradă din ţară", a declarat Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, pentru Radio România Braşov FM, scrie Rador.

Şoferul a fost amendat şi a rămas fără permisul auto pentru o perioadă de 120 de zile, iar un motociclist a fost surprins de poliţişti conducând cu peste 100km/h de două ori în aceeaşi zi, pe aceeaşi stradă din oraşul Tulcea. Prima dată a fost prins având 124km/h pe un sector de drum, cu o limită de viteză maximă de 50km/h, mai târziu, la scurt timp, de fapt, a fost înregistrat din nou de aparatul radar pe aceeaşi stradă, cu o viteză de 107km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 210 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel