Șofer drogat, prins de poliție după o urmărire pe străzile Bucureștiului. S-au tras focuri de armă

foto: Pressalert
foto: Pressalert

Urmărire ca în filme pe străzile Bucureștiului: un șofer drogat a încercat să scape de polițiști, dar a fost prins în cele din urmă. 

Un șofer care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a fost urmărit prin București de mai mai multe echipaje. Pentru blocarea sa, un polițist a tras mai multe focuri de armă.

Potrivit Poliției, duminică, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secției 24 au observat un autoturism care a încercat să-i evite.

Ei au efectuat semnalul de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase.

Deoarece șoferul nu s-a conformat și a accelerat, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, solicitând și sprijinul altor echipaje.

Polițistul a tras în cauciucurile mașinii

În timpul urmăririi, un polițist din cadrul Secției 19 a utilizat armamentul din dotare. El a tras mai multe focuri în aer și, ulterior, asupra pneurilor, reușind astfel blocarea autoturismului în județul Ilfov.

În autoturismul urmărit, alături de șofer se mai aflau trei persoane.

„Toate cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au fost preluate de către polițiști din cadrul Secției 24, fiind conduse la audieri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la INML, unde au fost prelevate probe biologice”, au explicat polițiștii.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul are „suspendată exercitarea dreptului de a conduce”. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel