Șofer drogat, accident în Brăila. A intrat cu mașina în peretele unei case

Imagine cu rol ilustrativ - Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ - Sursa foto: Pixabay

Un șofer care a intrat, astăzi, cu mașina într-o casă din Brăila a fost găsit drogat.

Martorii spun că bărbatul a oprit la semnul ”cedează trecerea”, după care a intrat cu viteză în peretele casei din fața sa. După ce și-a revenit din șoc, tânărul a declarat că a ațipit la volan. Până la peretele casei, șoferul a intrat cu mașina fix printre doi copaci, iar zăpada strânsă se pare că i-a atenuat impactul.

”În această după-amiază, un bărbat de 31 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Alba Iulia, din municipiu, la intersecție cu strada Cloșca, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-o casă situată pe strada Cloșca. Șoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug test, la aparatul drug test rezultatul fiind pozitiv. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Brăila, Laura Belciugan, potrivit jurnalbr.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel