Şofer din Cluj, băut şi fără permis, prins după o urmărire ca în filme

Foto: stiridecluj.ro
Foto: stiridecluj.ro

Urmărire ca în filme pe străzile din Cluj Napoca. Şoferul unui autoturism marca AUDI nu a oprit la un filtru al poliţiei, a accidentat o altă maşină şi a continuat să gonească nebuneşte prin oraş. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de avertisment pentru a-l opri pe clujean, care nu avea permis şi era sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 ”Avem un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare la locul accidentului. Autospeciala de pompieri se întorcea de la un alt accident și s-a oprit pentru a acorda primul ajutor pentru ocupanții unui autovehicol avariat la intersecția Gorunului cu București. La locul intervenției a fost dislocat de urgență un echipaj SMURD de terapie intensivă. Sunt consultate medical trei persoane, o femeie și doi copii de 5 și 11 ani”, au precizat cei de la ISU Cluj. 

Bărbatul a fost reţinut după o veritabilă urmărire ca în filme pe străzile oraşului Cluj Napoca, dar a cooperat cu greu cu oamenii legii. 

”Pe raza comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Gherla a făcut semnal de oprire unui şofer care efectuase o depăşire neregulamentară. Şoferul nu a oprit şi a demarat în trombă. Echipajul a pornit in urmărirea acestuia. Şoferul a ajuns pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar la intersecţia străzilor Bucureşti cu Gorunului a provocat un accident rutier cu 3 victime ( persoane din celalalt autovehicul). Ulterior impactului, bărbatul şi-a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazar, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos şi a luat o la fugă. Colegii au reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze pe strada Paris. Acesta are 24 de ani, este din comuna Petru Rareş, localitatea Reteag, nu are permis de conducere şi avea o concentraţie de peste 0,20 mg/l alcool pur in aerul expirat”, au explicat anchetatorii. 

Potrivit poliţiştilor clujeni, bărbatul nu este la prima abatere, el mai fiind închis în Italia pentru furt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel