Șofer decedat după ce a ajuns cu mașina în viţă-de-vie

Un tragic accident de circulație a avut loc astăzi în județul Vrancea. Un șofer a decedat după ce a ajuns cu mașina în viţă-de-vie.

Un conducător auto în vârstă de 33 de ani a decedat, miercuri, pe DN2-E85, la limita cu judeţul Buzău, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi s-a oprit într-o plantaţie de viţă-de-vie de pe marginea drumului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 11.09.2019, în jurul orei 16,15, un bărbat în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E 85 din direcţia Focşani către Râmnicu Sărat, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a oprit în plantaţia cu viţă-de-vie. A rezultat decesul conducătorului auto", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Potrivit Poliţiei, nu a existat coliziune cu vreun alt autovehicul. Cercetările la faţa locului continuă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel