Şofer care executa drifturi, oprit cu FOCURI de armă în București

Un şofer care executa, vineri seara, drifturi în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, a fost oprit de poliţişti cu un foc de armă de avertisment şi condus la sediu pentru audieri, informează Poliţia Capitalei.

'În această seară (vineri-n.r.) echipaje ale Secţiei 2 Poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat în parcarea unui complex comercial un conducător auto care executa drifturi. A fost somat verbal să se oprească, dar acesta a refuzat şi a continuat în aceeaşi atitudine, fapt pentru care unul dintre agenţii de poliţie a utilizat armamentul din dotare, tragând, după somaţie, foc în plan vertical', precizează sursa citată.

Tinerii, la audieri

Atât şoferul, cât şi pasagerul care îl însoţea au fost conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri. Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost înregistrate pagube materiale, menţionează sursa citată. Tânărul aflat la volanul maşinii are permisul suspendat, iar autoturismul cu care a efectuat drifturile nu este înmatriculat.

[citeste si]

'La momentul în care poliţia l-a somat, mai mulţi spectatori au încercat să intervină în favoarea conducătorului auto. Precizăm că în zona complexului comercial se înregistrează un real fenomen, mulţi tineri alegând să execute drifturi în acea zonă, fapt pentru care poliţia va interveni întotdeauna cu fermitate pentru protejarea tuturor cetăţenilor care se află în acel perimetru şi sunt expuşi unui real pericol de a fi răniţi', precizează Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel