Şofer care a fugit de poliţişti, reţinut după ce a fost urmărit zeci de kilometri pe DN 1

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un şofer care a fost urmărit pe poliţiştii din Prahova zeci de kilometri pe DN 1, după ce a fost depistat conducând cu o viteză peste limita legală, a fost reţinut, în urma cercetărilor stabilindu-se că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit datelor comunicate, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţiştii din cadrul Servicului Rutier au depistat, vineri seară, în trafic un şofer care conducea un autovehicul pe DN 1, în apropiere de Băicoi, fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum, rulând cu o viteză de 137 km/h, transmite Agerpres.

"Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, reuşindu-se oprirea şi identificarea conducătorului în zona Centura de Vest Ploieşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", precizează sursa citată.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel