Şofer băut, prins cu ajutorul Facebook

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un şofer beat mort a fost dat de gol pe Facebook, de unul dintre prietenii săi, după ce a postat o fotografie în care apărea cu paharul în mână, la un chef. Postarea a fost raportată către pagina de Facebook a Poliţiei din Piteşti, cu precizarea că respectivul tocmai a plecat acasă beat, la volanul maşinii. Poliţiştii au făcut un filtru şi l-au oprit în trafic.

Un piteştean care petrecerea la un local din Piteşti a postat pe Facebook o fotografie în care apărea cu un pahar de băutură în mână, iar postarea respectivă a fost raportată către Poliţia din Piteşti, cu avertismentul că respectivul e beat mort şi tocmai s-a urcat la volanul maşinii.

Postarea a fost văzută de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti care l-au tras pe dreapta şi l-au pus să sufle în etilotest pe bărbatul în vârstă de 56 de ani. Avea o concentraţie de alcool de 0,83 la mie în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, precizează ziarulargesenilor.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel