Şofer băut implicat într-un accident cu 4 maşini, decedat într-o secţie de poliţie din Prahova

Şofer băut implicat într-un accident cu 4 maşini, decedat într-o secţie de poliţie din Prahova
Şofer băut implicat într-un accident cu 4 maşini, decedat într-o secţie de poliţie din Prahova

Un şofer de 67 de ani care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost implicat într-un accident cu patru autoturisme produs pe DN 1B a decedat în sediul secţiei de poliţie înainte de a fi audiat, a anunţat, vineri seară, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc, joi, pe DN 1B, în comuna Valea Călugărească, în urma testării stabilindu-se că bărbatul avea o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, şoferul de 67 de ani a fost transportat la spital, fiind externat în aceeaşi zi.

'La data de 4 martie a.c., în jurul orei 19,00, după externarea din unitatea medicală, bărbatul de 67 de ani a fost condus la sediul Poliţiei pentru audiere, împreună cu ceilalţi conducători auto implicaţi în accidentul petrecut pe DN 1B în cursul zilei.'

'În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21,00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat', informează IJP.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel