Socrul lui Sebastian Ghiță, declarații bombă pentru Kovesi, la ieșirea de la PÎCCJ

Socrul lui Sebastian Ghiță a fost audiat la Parchetul General. 

Dumitru Cârstea a făcut declarații după audierea de la PÎCCJ. El a afirmat că Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi ”se întâlneau, se vizitau, a venit la el acasă, contrar celor afirmate cum că nu-l cunoaște și că n-a stat niciodată la masă cu el. A venit la el acasă, a mâncat, a petrecut, a stat în atmosfera de familie”. 

”Rețineți cu atenție ce a declarat Sebastian Ghiță, el spune chiar ce s-a întâmplat. Nu s-a dovedit nimic din ce a spus el că ar fi neadevărat” a afirmat socrul lui Sebastian Ghiță. 

Despre plata avionului pentru Nicolae Popa, Dumitru Cârstea precizează: ”Da, îmi spusese (n.r. Ghiță). Mi-a spus că a dat curs unei rugăminți pe care a adresat-o Codruța Kovesi de a-l aduce pe Popa în țară ca să încheie în triumf cazul, fiindu-i necesară această poziționare pentru a accede într-un post de procuror-șef.”

Socrul lui Sebastian Ghiță: Viața mea, CUMPLITĂ

Întrebat cât de grea e viața sa acum după tot ce s-a întâmplat cu Sebastian Ghiță, socrul acestuia a răspuns: ”Cumplită e un termen bun?” A continuat: ”Niște copii pe care-i ferești de televizor și încerci să le explici faptul că nu e adevărat când o doamnă precum Kovesi spune că e mincinos, dovedindu-se că cea care minte e doamna în cauză”. 

El a spus că a vorbit cu Laura Codruța Kovesi când a venit la Sebastian Ghiță acasă, având discuții la masă. 

Sebastian Ghiță a făcut o plângere pe numele Laurei Codruța Kovesi, căreia i-ar fi dat, la solicitarea acesteia, bani pentru aducerea lui Nicolae Popa în țară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel