Șocant. O tânără a devenit invalidă după ce a mușcat dintr-o bucată de pui

O tânără din Marea Britanie a rămas paralizată pe viață, în timpul unei vacanțe la Budapesta, după ce a mușcat dintr-o bucată de pui care avea urme de nuci. Fata a suferit un șoc anafilactic ca urmare a alergiei la nuci. Timp de șase minute a fost în moarte clinică iar creierul ei a fost iremediabil afectat, transmite The Sun.

Amy May Shead a fost în vacanță în Budapesta în 2014, când viața sa s-a schimbat pentru totdeauna după o singură mușcătură de mâncare. Amy - care a fost cercetător la emisiunea ITV - a avut o reacție anafilactică și a fost în moarte clinică murit timp de șase minute. Lipsa oxigenului a produs pagube creierului iar acum femeia este imobilizată într-un scaun cu rotile.

 (w670)

Familia a fost nevoită să se mute într-o altă casă care să corespundă nevoilor lui Amy. Casa lor este plină de imagini ale lui Amy înainte de experiența ei apropiată de moarte, radiind de fericire și de sănătate, iar Ruth a întrebat ușor: "Cât de greu este să te uiți la acea fiică și la Amy acum care este alături?"

Vezi și: Sindromul alergiei orale, dat de fructe și legume

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel