Șocant: Mașină abandonată. Poliția a descoperit că a fost accident și un tânăr A MURIT

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Moarte suspectă în județul Teleorman. Polițiștii au fost alertați de dimineață cu privire la faptul că o mașină se află abandonată pe câmp. 

Poliţiştii au fost anunţaţi, miercuri dimineaţă, prin apel la 112 că o maşină este abandonată pe marginea DN 52, în apropierea comunei Furculeşti, iar în urma verificărilor au constatat că a fost un accident în urma căruia un tânăr de 21 de ani a murit, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, scrie Agerpres. 

"În această dimineaţă, în jurul orei 7,00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DN 52, în apropierea comunei Furculeşti, se află un autoturism abandonat, în afara părţii carosabile. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia un tânăr în vârstă de 21 de ani a decedat", au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, la acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel