Șocant ce a ajuns să se întâmple în Primăria Sectorului 1: O nebunie! ”A avut convulsii în fața noastră. Nu pot muri oamenii pentru că-și cer dreptul”

Incredibil ce a ajuns să se întâmple în Primăria Sectorului 1 din cauza blocajului instalat, de la sine putere, de edilul Clotilde Armand. 

Candidatul la Primăria Sectorului 1 Dan Podaru a vorbit despre situațiile incredibile prin care a trecut în cei trei ani și jumătate de mandat de consilier local. Acesta povestește cum o persoană a fost pe cale să-și piardă viața din cauza stresului cauzat de administrația Sectorului 1.

”Sectorul 1 stă pe spatele antreprenorilor și al instituțiilor de tipul acesta, în afară de multinaționale. La nivelul construcțiilor, eliberarea PUD-urilor este blocată. Este o nebunie. A venit o doamnă, nu-i știu numele, cu un PUD întârziat la Direcția de Urbanism.

Doamna voia să construiască un bloc legal, iar acele acte sunt valabile 24 de luni. Pe lista de vot la noi au ajuns acele propuneri de Hotărâre de Consiliu Local după 23 de luni. Vezi continuarea pe DCNEWSTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel