Șoc în Germania. O femeie cu origini românești ar fi ucis 10 oameni

O asasină în serie, care se pare că ar fi pe jumătate româncă, va fi judecată în Germania. Femeia în vărstă de 38 de ani, membră a unei grupări neo-naziste, e acuzată că ar fi ucis zece oameni, cu ajutorul a doi complici. Presa scrie că este cel mai mare proces care vizează o celulă teroristă din Germania. 

[caption id="attachment_312969" align="alignleft" width="310"] foto: antena3.ro[/caption]

Tatăl natural al femeii ar fi fost un român, pe care mama acuzatei l-ar fi cunoscut pe vremea când era studentă la stomatologie, în Bucureşti. Când a revenit în Germania, femeia s-a căsătorit cu un prieten localnic. În schimb, adevăratul tată nu şi-ar fi recunoscut niciodată paternitatea. Iar în 2000, românul a murit, scrie antena3.ro.

În acel an, fiica sa, care devenise membră a unei celule neo-naziste, ar fi comis prima crimă. Beate Zschaepe şi doi complici, membri ai aceleiaşi grupări, sunt acuzaţi că, până în 2006, au ucis 10 oameni, majoritatea imigranţi de origine turcă. Pe lista victimelor se mai află însă un imigrant grec şi o poliţistă. Zschaepe a fost arestată în 2011, la o săptămână după ce poliţia a descoperit cadavrele complicilor ei, care, se pare, s-ar fi sinucis. Seria de asasinate a pus într-o lumină proastă serviciile secrete şi poliţia germană, care n-au bănuit că planul diabolic aparţine unei grupări neo-naziste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel