Soțul polițistei Renghea, aflată în închisoare, s-a SINUCIS. Au trei copii

renghea1
renghea1

Soţul fostei poliţiste Melania Renghea, împreună cu care aceasta are trei copii minori, a fost găsit spânzurat în curtea locuinţei din comuna Curtişoara. 

Decesul bărbatului a fost declarat de echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt solicitat să intervină la caz.

”Apelul a fost la ora 15:20, pentru a interveni la Proaspeţi (sat al comunei Curtişoara - n.r.) unde un bărbat a fost găsit spânzurat. S-a deplasat imediat un echipaj cu medic, dar acesta nu a putut decât să constate decesul. Persoana decedată este un bărbat de 33 de ani”, a spus purtătorul de cuvânt al SAJ Olt, Alina Duminică.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu a fost victima vreunei infracţiuni cu violenţă.

”La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, fiind găsit un bărbat decedat. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul nu a fost victima vreunei infracţiuni săvârşite cu violenţă”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Iulian Nicolae.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, în acest caz ar fi vorba de o sinucidere.

Cazul Melaniei Renghea

Anul trecut, fosta poliţistă Melania Renghea a fost condamnată la o pedeapsă de cinci ani cu executare pentru tentativă de omor, după ce în decembrie 2012 l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie pe fostul său şef, Gheorghe Barbu.

Melania Renghea are trei copii, cel mai mic fiind născut în toamna anului 2015. Atunci când l-a înjunghiat pe Barbu femeia era însărcinată cu cel de-al doilea copil.

În 2016 Melania Renghea a beneficiat de o întrerupere de executare a pedepsei timp de câteva luni, până când cel mai mic dintre copii a împlinit vârsta de un an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel