Soția sirianului găsit mort într-un geamantan a fost reținută

Sirianul Haj Saleh a fost găsit într-o valiză, în portbagajul unei maşini parcată lângă o secție de poliție din Capitală. Potrivit specialiștilor, victima avea mai multe leziuni pe corp, însă niciuna dintre acestea nu ar fi putut provoca decesul.

Cauza exactă decesului nu a putut fi stabilită. Surse din anchetă spun că sirianul ar fi fost viu în momentul în care a fost băgat în geamantan.

Anchetatorii au avansat cu ancheta, astfel că soţia sirianului  a fost reţinută, alături de amantul acesteia. Femeia, consilier la ministerul Muncii, declara zilele trecute, în faţa anchetatorilor, că nu şi-a mai văzut soţul din decembrie 2014, de când a fost dat de altfel şi dispărut.

Citește și: Cine este sirianul găsit mort în portbagajul propriei mașini

Bărbatul fusese dat dispărut de concubina lui anul acesta, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 53 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în  Năvodari. El deţinea două societăţi comerciale care prestau servicii pentru un lanț hotelier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel